Museumhaven Spakenburg -

Word ook donateur
van de Museumhaven

Met jouw hulp kunnen wij de cultuurhistorie bewaren voor de toekomst.


Steun Museumhaven Spakenburg

Help ons dan bij het behouden van de unieke Museumhaven met een jaarlijkse donatie.
Die donatie komt ten goede aan het totaal rondom de Museumhaven:
van onderhoud van botters tot projecten voor basisscholen.
Van opleiding tot bemanningslid of schipper, naast behoud van oude ambachten tot aan marketing en promotie. • Draag jij de Museumhaven een warm hart toe?

  Help ons dan bij het behouden van de unieke Museumhaven met een jaarlijkse donatie.
  Die donatie komt ten goede aan het totaal rondom de Museumhaven:
  van onderhoud van botters tot projecten voor basisscholen.
  Van opleiding tot bemanningslid of schipper, naast behoud van oude ambachten tot aan marketing en promotie.

  Het is belangrijk dat het voor onze donateurs helder is waar het geld aan wordt besteed. Via deze website èn onze digitale nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van ontwikkelingen, activiteiten en projecten van de Stichting (SBMS).

  Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg heeft de culturele ANBI status, waardoor giften aftrekbaar zijn!

 • Je kunt fiscaal aantrekkelijk doneren!

  Een donatie aan de SBMS is fiscaal extra aantrekkelijk, omdat de Stichting de culturele ANBI status heeft. Als particulier kun je het gedoneerde bedrag - verhoogd met 25% - aftrekken bij je belastingaangifte. Voor bedrijven geldt zelfs dat ze het aftrekbare donatiebedrag met 50% verhoging mogen aftrekken van hun aangifte vennootschapsbelasting. (Ga voor meer informatie naar de belastingdienst.) Ook hoeft de Stichting als ANBI geen schenkbelasting te betalen over donaties. Wel zo prettig te weten dat je bijdrage direct en volledig op de juiste plek terecht komt.

 • Wet bescherming persoonsgegevens

  Wij verwerken je gegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). 

 • Donatie groter dan €250 doen?

  Wilt u een donatie doen groter dan € 250, neem dan contact met ons op.


Bertina Hubertse

Hoe mooi is ons dorp met zijn prachtige haven, dat lijkt soms zo gewoon voor de inwoners, maar dat is het niet. Onze Museumhaven met historische schepen is heel bijzonder en mag nooit verloren gaan. Daarom zou iedereen die zich betrokken voelt bij ons mooie dorp en dat in stand wil houden, donateur moeten worden. Dat kost niet zoveel, maar brengt ontzettend veel op voor nu en in de toekomst. Gewoon doen dus!

Bertina Hubertse

Betrokken inwoner en donateur

Tim Kok

De museumhaven in Spakenburg is een lust voor het oog en geeft een uniek inkijkje in de historie van Spakenburg. Daarom ben ik heel blij te kunnen bijdragen aan het behoud van deze haven. We zouden allemaal te hulp moeten schieten!

Tim Kok

Inwoner en donateur